Naar de inhoud
 

Licentie

KWBN wil zijn trainers inspireren door ze bijscholingen te laten volgen. Met het licentiesysteem blijven zij actief nieuwe inzichten opdoen. KWBN ziet het als zijn verantwoordelijkheid om deze kwaliteitsimpuls te stimuleren. Bovendien geeft het behoud van je licentie juridische bescherming. KWBN ziet het licentiebeleid als een kwaliteitsmaatregel en niet als een sanctiebeleid.

Het licentiesysteem wordt voortdurend uitgebreid en verbeterd. Elders op deze website vind je ons actuele aanbod van bijscholingen.

Het licentiesysteem wordt alleen toegepast voor onze trainers op niveau 2 en niveau 3.
Aantal te behalen licentiepunten:
• Niveau 2: 8 punten in vier jaar
• Niveau 3: 12 punten in vier jaar

Licentie aanvragen

Om een licentie aan te vragen, moet je lid zijn van KWBN en in het bezit zijn van een relevant diploma.
Ben je nog geen lid? Meld je dan aan voor een individueel of verenigingslidmaatschap.

Wil je een licentie aanvragen en voldoe je aan alle voorwaarden? Vul dan het aanvraagformulier Wandelsportlicentie in.
Nadat je aanvraag is ingediend, ontvang je een bevestiging. In deze bevestiging staan ook de voorwaarden voor afronding van je licentieaanvraag. Als de aanvraag is toegekend, ontvang je hiervan bericht via e-mail.

Kosten licentie

Een trainerslicentie kost per 1 januari 2019 € 48,00 per vier jaar per persoon. Na ontvangst van dit bedrag krijg je een pasje opgestuurd.

WandelTrainersDag

Let op: omdat de WandelTrainersDag 2018 niet doorgaat, is de periode voor licenties die in 2018 aflopen met één jaar verlengd.

In 2019 vindt een nieuwe landelijke trainersdag plaats. Zodra de datum bekend is, publiceren we die op deze plek op de website. Daarnaast bekijken we voor 2020 de mogelijkheden om een trainersdag op regionaal niveau te organiseren.

Inloggen extranet


  • OAD
    Nederlandse Loterij